Humbuck

Fed fest hos Jolly Roger MC

15/8-2015

Sikke et brag af en fest! Fredag d. 14/8 fyrede vi, sammen med Jolly Roger MC og alle deres venner, op i kedlerne i forbindelse med det årlige Britania Rally. Allerede INDEN første nummer var der dansende på gulvet! 🙂 Og det blev der i øvrigt ved med at være til vi sluttede kl. næsten 02 – én time senere end aftalt. Vi havde en rigtig fed aften – og det var vi helt sikkert ikke alene om. 😉 Tak for festen – håber vi ses igen næste år! 🙂

På fredag d. 21/8 går det løs igen, når vi spiller et lidt anderledes job, nemlig i Rikkes butik (også kendt som Pen & Papir) i Odense. Kom og rock sammen med os! \m/

 
  1. kaj ottesen 22/08/2015 at 07:51

    hey gutte tak for en fe’ koncert hos pen og papir for satan hvor er i gode men må sige i skal opleves live i lyder meget bedre live end de smagsprøver der ligger her på siden og i kan jo åbenbart spille et van halen nummer ærgeligt vi ikke fik det livehos pen og pspir det må jeg ønske næste gang jeg møder jer vh Kaj Ottesen